inferno-ultras-curva-vallen

Av pride of häggådalen - 29 september 2009 16:59

fritsla - fröjered 6-5

period 1:

den första perioden håller knappt div 4-klass från något av lagen men vi börjar bäst med mycket energi och lyckas göra både 1-0 och 2-0 och 3-0 innan fröjered vaknar till efter den långa resan och lyfter sitt spel lite och reducerar till 3-2 innan periodpaus.

period 2:

denna period börjar ungefär som första och vi lyckas trycka in ett mål efter mycket tveksamt försvar av fröjered sen är det mest ställningskrig resten av perioden dock har vi bra koll på fröjered som inte kommer till många klara målchanser förren 15 sec återstår och joakim ivansson (bäst för dagen i mina ögon) får ta emot bollen felvänd 2 m från mål och vända upp och lägga in 4-3 lite onödigt.

period 3:

jag har läst fröjereds matchref och ställer mig lite frågande till vad dom räknar som målchans för jag tycker vi har full koll och borde dragit ifrån i sista. istället lyser skärpan i avsluten med sin frånvaro och det blir onödigt spännande sista minuten då fröjered spelar med 6 man dock reder vi ut det och kan starta ännu en helg med 3 goa pinnar.

bäst i fritsla var målvakten ludvig almqvist.

Av pride of häggådalen - 25 september 2009 15:52

Sandared - Borås ibf 9-6

sandared ska vara ett bättre lag än borås och ska dom vara med i toppen så är det bara vinst som gäller.

Vara - Skara 3-6

Jag har inget emot juniorlag men någon div.3 klass tror jag inte på. Skara var inte bra förra helgen men dock

ska dom kunna ta hem detta ganska lätt.

Tranemo - Alingsås 6-5

Jag tror att Alingsås är seriens bästa lag men på hemmaplan tror jag inte Tranemo kommer tappa många poäng.

Tranemo har seriens kanske Sveriges mest rabiata stöd från läktaren och det är inte lätt för varken bortaspelare eller domare att gå opåverkade efter en drabbning där.

Wårgårda - L/M 5-8

Vet inte mycket om dessa lag dock har L/M sett starka ut på försäsongen och dom har ambitioner att kliva uppåt och bör därför vinna matcher som denna.

Fritsla - Fröjered 3-7

Vi var inte bra uppe i Skara förra helgen men hade turen att möta ett lag som heller inte var bra och lyckades därför springa hem 3 p. Jag är ganska säker på att det kommer bli en väldigt mycket svårare uppgift idag och med tanke på att det bara är 3-4 st i truppen som har rutin från mer än div.4 så kommer det nog bli ett uppvaknande för många.